ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgelerinden Brentwood'da bulunan ve 1950'lerin tarzını yansıtan ev, 4 milyon 620 bin dolara satıldı.

Efsane dizinin satıldığı tek katlı bu ev, geçtiğimiz temmuz ayında 2 milyon 999 bin dolara satışa çıkarılmıştı.

Dört yatak odası, dört banyosu bulunan ev için dokuz alıcı adayı teklif vermişti. Sonunda 4 milyon 620 bin dolar veren kişi evin yeni sahibi oldu.

ROSE, BLANCE, DOROTHY VE SOPHIA'NIN EVİ 

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizide senaryo gereği bu ev Miami'de bulunuyordu. Dizinin kahramanları Rose, Blanche, Dorothy ve Sophia bu evde yaşıyordu.

Dizinin ilk bölümleri bu evde çekildi. Daha sonra da Disney Stüdyoları'da bir benzeri inşa edildi ve çekimler orada sürdü. Ancak o kopya ev 2003 yılında yıkıldı.

DOĞAL IŞIK ALIYOR 

Hawail kökenli bir mimar tarafından inşa edilen evin iç tasarımı Japon ve Hawai kültürlerini yansıtıyor. Odaların aldığı doğal ışık ve sade iç düzenleme de dikkat çekici.

1985'TEN 1992'YE 

Bir dönem ülkemizde de gösterilen Altın Kızlar dizisinin ekran serüveni 1985'te başladı. Dizi, 1992 yılına kadar yayınlandı.

Dizinin ana kahramanlarından Sophia'yı Estelle Getty, Blance'ı Rue McClanahan, Rose'u Betty White, Dorothy'yi Bea Arthur canlandırıyordu.

ÜÇÜ ÖLDÜ BİRİ HAYATTA 

Estelle Getty 2008'de, Bea Arthur 2009'da, Rue McClanahan 2010'da hayatını kaybetti. Rose rolündeki Betty White ise 98 yaşında ve hala hayatta.

Editör: TE Bilisim